Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte kvě 31, 2016 4:52 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 7:44 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Gameparty.cz
Game Client v 1.8.7

Posl. aktualizace: 27. července 2008

-= S příchodem RC1 nové verze GPGC 2.0 ohlašuji UKONČENÍ PODPORY GPGC 1.X =-



Obrázek

- Novinky
verze 1.8.7:
podpora pro až 6 serverů CS 1.6 Gameparty
opraveny bugy
verze 1.8.6:
opraveny kritické bugy
přidáno zachytávání
verze 1.8.5:
opravena chyba v ang. jazyce
verze 1.8.4:
přidáno okamžité zobrazení odezvy na servery
úprava enginu a automatické zjišťování ip adres serverů
verze 1.8.3:
ubráno mnoho otravných zvuků + staré zvuky nahrazeny lepšími
úprava designu
úprava enginu + lepší odezva
přidáno počítadlo přístupu a online počítadlo
verze 1.8.2:
změna designu
oprava bugů
verze 1.8.1:
nový aktualizační engine
opraveny bugy
nové okno s informacema
balonové nápovědy v trayicon
verze 1.8:
nový design
automatická kontrola novější verze
automatický update
vychytáno přes 20bugů
vylepšený engine
verze 1.7:
lepší design
přidány podpora pro hry UT/UT2004
tray icon
lepší statusy

-- nepodporováno --


Naposledy upravil dog.big dne stř zář 24, 2008 1:51 pm, celkově upraveno 23

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 11:19 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
a kdopak s tebou 4 hodin do rána měl strpení?:D jinak gj:)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 11:30 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
masakr,dik bd :wink: :thumbright: =D>

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 11:34 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
takze:
1 a pro me nepodstatnejsi - udelat prehled o tom kolik hracu je na tom danem serveru akrualne
2 - dat browse pri hledani cesty

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 11:37 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
3 v te angl. verzi napsat "if you never used this program, set the location of hl.exe" ptz to co jsi tam napsal znamena "jestli jsi tam prvni, musis nastavit lokaci cs" coz je trosku blbe :wink: a pak takova drobnost, myslim ze by tam melo byt select the server. a pak je tam jes´te join gp dm/gg tak nevim na ktery server te to da ptz mame i gg i dm

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:34 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Myslim ze by tam spis melo byt: "If you have never used this program before, set the location of hl.exe". popripade "If you haven't used this program so far, set the location of hl.exe".

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:41 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
proc tam davat predminuly cas?myslim ze if you never used this program before, set... je lepsi... nemohl jsem si vzpomenout na to before :lol: btw misto so far bych pouzil yet kdyztak :)

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
predelat to tak jak rikal kalbic

nevim jak vam,ale me to nejede,spusti se mi CS,ale nepripojuje se to,zrusim pripojovani a hlasi to u vsech serveru ze jsou vypnuty,tak nevim jestli to potrebuje nejakej patch nebo to neni moje vina,ale neni to eset dodelany

este sem zapomel dobra prace kamosu :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:44 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
me to funguje...v tomhle se nevyznam ale mozna by to mohlo byt firewallem

a jeste jeden dotaz,je mozne do toho nejak dat program ktery by aut. hledal a popripade instaloval aktualizace?

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Vetsina hracu nema rada podobny klienty a utilitky, ktery si musi pred hranim zapnout... Ale jestli to nebude podminka proto, aby zde mohli hrat, proc ne... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:50 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
j bylo to tim,akorat me to nenapadlo,protoze firewall nic nehlasil


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Aha, tak jsem na to koukal a je to hezky... :) Asi to dalo celkem praci!!

Kazdopadne, ja mam vetsinu svych oblibenych servru ve favorites, kde zaroven vidim, co tam je za mapu a kolik tam je hracu, tak uprednostnuju to spis...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 12:55 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
napodobne,ale tohle ma plus ze kdyz to spustis aut. se otevre gp.cz takze se zvysi navstevovanost a budou vetsi prachy z reklamy :P

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 1:42 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
KLiMson píše:
predelat to tak jak rikal kalbic

nevim jak vam,ale me to nejede,spusti se mi CS,ale nepripojuje se to,zrusim pripojovani a hlasi to u vsech serveru ze jsou vypnuty,tak nevim jestli to potrebuje nejakej patch nebo to neni moje vina,ale neni to eset dodelany

este sem zapomel dobra prace kamosu :lol: :lol:


ono to poztrebuje povolit ve firewallu (myslim tim hl.exe)..sry sem zapomel napsat do readme.txr :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 1:47 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Kalbic Mojas píše:
napodobne,ale tohle ma plus ze kdyz to spustis aut. se otevre gp.cz takze se zvysi navstevovanost a budou vetsi prachy z reklamy :P


Ee spusti se kliknutim na logo.. Btw makal jsem na tom do rana. Thx Sm@jl za podporu (psychickou :wink: )

Jo a s tema slotama urcite pocitejte... Bud vidam patch nebo novou verzi... Musim ziskat bud pristup do sql svru, kde jsou ulozeny live statusy nbo to nejak obejit pres nacitani webu...
8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 1:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
CS amateur noob píše:
Asi to dalo celkem praci!!

jasně, celou noc mě spamoval tagy z delphi =D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 4:21 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
jen informativne
jsem presunul download k nam na server, a upravil instalacni balicek

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 4:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Kalbic Mojas píše:
proc tam davat predminuly cas?myslim ze if you never used this program before, set... je lepsi... nemohl jsem si vzpomenout na to before :lol: btw misto so far bych pouzil yet kdyztak :)


protoze to neni predminuly ale predpritomny, protoze predpritomny mj. urcuje veci ktery zapocali v minulosti a jeste se muzou zmenit (a jednodussi pravidlo je ze tam kde je "never" se proste dava predpritomny) a protoze "yet" je spis hovorovy vyraz

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 5:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
jaka koliv vec na vic, co bude lidi otravovat, je zaroven odradi od hrani tady...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 5:56 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Doctor píše:
jaka koliv vec na vic, co bude lidi otravovat, je zaroven odradi od hrani tady...


btw tohle jsem myslel jako usnadneni..btw nebude to povinny 8)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz