prasatko píše:
Nevim proc bych chodil na forum sel sem opravdu jen kvuli tomu banu a at ukaze demo nebo automaticky unban. Jasny wh jen proto ze prostreluju a vy ne? kdykoliv si to proti tobe rozdam lolku at v indii nebo aim_mape. Nepoznate cheat mage je jeste vetsi lama nez ty a jestli rikas ze sem jasnej tak ty si jasnej kkt!!!!
hmmm. keby si bol aspon normalny. a btw na foru se dozvis kopu veci. a tady neplati zadny automaticky unban kdyz neni demo. (alespon si to myslim). kdyz dostanes ban tak jedine muzes
POPROSIT admini o unban nebo alespon skrateni banu. vyhruzkami se nikam nedostanes
Kalbic Mojas píše:
Dobrý skille, tak jdi prostřelovat někam jinam, my tě tady nedržíme
Presne tak.
prasatko píše:
jj jasne az dostanes jednoho krasneho dne ban jen tak, taky se budes divit a nerikam ze sem skiller. A nic o tom nevis tak se do toho neplet.
jen tak z niceho nic si ten ban nedostal. kdyby ses alespon spraval normalne. kolik ti je? hadal bych to na 8 let podle tveho spravani.
Runes píše:
OT: hmm zaco dostal ban za WH ??? to je ako ked stojim za bednou a niekto ma cez nu zosupuje ??? no to robim aj ja proste ked viem ze tam stoji tak to davam naslepo a minule na scoutkach ma takto jeden typek daval, tiez som myslel ze daky cheat, ale mi vravel ze blbne grafika a fakt som si to vsimol ked dakto stoji za barakom tak obcas grafika zblbne a spravi sa tam taka cierna ciarka, myslim ze je to vtedy ked je uplne nacapeny na stenu, ale robi to len v tom baraku na vacsich telesach ako bedna a tak neni sanca. Sak ten kto mu dal ban vie najlepsie. Ja len tak no

ale pokial sa nemylim tak zneuzivat buggy v hre je zakazane

keby robil toto tak by ban nedostal. prestreloval krabice. a vzdy vedel ktore presne. par krat sme na neho nachystali pascu. a vzdy sa chytil. uz mam neake skusenosti s odchtavanim cheatru. ci uz tu jako voter nebo na serveroch HsT

sry za reklamu, jako admin takze vim kdyz ma nekdo cheaty nebo ne