Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát srp 29, 2025 8:49 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2006 1:12 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
A palec na to!!!! :thumbright:

:lol: :wink: Taky se s nima uz mazlit nebudu!!!!

:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 14, 2006 10:48 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

chucki píše:
Tak jsem si precetl peknou hlasku kdyz jsem se chtel pripojit na server:
[AMXBANS] Reason: Nick.
[AMXBANS] Your nick: -l4m4m4l4-.
[AMXBANS] Your steamid: STEAM_ID_LAN.
[AMXBANS] Your IP is: ***.***.***.***
Kicked :"You are BANNED. Check your console
Tak jsem si vyhledal podle serveru stranky, regnul jsem se a mrknul na forum.......koukam ze tady jsou nejake striktni pravidla nicku - no nic typu fuck you v nicku nevidim, tudiz ctu dal...aaaaa bingo tady to je
Citace:
prosim hrace aby si nedavali do nicku znaky typu <> a jakekoliv znaky logickych operaci typu += a jakekoliv specialni znaky HTML jazyka ... zpusobuje to problemy v nasem webovem administracnim rozhrani
.
Napsano hezky, duvod jasny (jak fuck you - urazlive, tak urcite znaky - problemy ve webovem rozhrani). To je vse v poradku. Problem je v tom, ze o tom nevedel clovek drive.....jasne neznalost neomlouva to vse beru, ale co uz je zarazejici, je jednani pana ADMINA Hunt3ra: pripojim se poprve - kick, v konzoli zadny duvod, tak zkusim znova s tim ze mrknu jestli tam nehraje nejaka skvadra, ktere bych eventualne vadil - kick no reason, hmmm divne a pak BAN a tam uz jsem vycetl proc. pan ADMIN Hunt3r se mohl pouze sluvkem zminit o zmene nicku nebo pokud by ho to tak otravovalo (pokud musel upozornovat x lidi denne tak to chapu) tak dat kick s duvodem nick a pak bych si to i vyhledal. Ocekavate nejakou slusnost od hracu a pritom nemate ani slusne lidi mezi sebou (admini)? Tim nechci nejak drsne napadat nebo nekoho urazet. Pouze bych nabadal pana ADMINA Hunt3ra aby zamyslel nad tim, zda to bylo opravdu nutne. S pozdravem Chucki

Nevim ako to bolo presne f tomto pripade ale VZDY ked som bol na servery Hunter najprv niekolko krat upozornil a az potom kickoval.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 14, 2006 10:56 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

myslim ze Hunt3r se k tomu jiste vyjadri. do te doby vyckame a nebudeme delat ukvapene zavery.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 14, 2006 11:16 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

chucki píše:
Samozrejme. Nechci tady nejak poburovat a uz vubec ne to resit nekomu "za zady". Neregistroval jsem se tady, abych se hadal a nekoho urazel a podobne nesmysly....
Mimochodem: Zadnou hlasku jsem nezpozoroval a ani v konzoli jsem nevycetl zpetne nic.

existuje aj moznost ze si si to zlizol za inych t.j. prihlasil si sa ftedy ked sa kickovalo hehe

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 12:14 am 
spammer :-)

Vyjadreni neni problem.
A predevsim pro pana HRACE -!áíýXYadcvššè45651dwds33.----1 - ci co to je za jmeno.

http://gamezone.czfree.net/forum/viewtopic.php?t=365

Upozorneni bylo a nejenom ode me (napr Hugo a pod), nic se nedelo , kick 2x , standartne Ban 1 mesic

Koukas jakou dobu jako spectacor , zabiras sloty , spousta lidi chce hrat a ty jen koukas. Co to je.

PS dostzal jsem zprdnuto za tohle:
http://gamezone.czfree.net/forum/viewtopic.php?t=377
A to byla jen Nosni Prepazka

A co uz vubec nechapu proc si se registroval jako "chucki" a hrajes s -l4m4m4l4- . Asi rozdvojena osobnost :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 12:45 am 
Super Admin
Super Admin

[quote="chucki"][/quote]

zdar
cetl jsem jen kousek toho co jsi napsal a tvuj projev je v podstate jediny takovy jaky by mel vseobecne byt
dekuji ti za to

zejtra si to doctu a vyjadrim se

ps: co napred zabrousit do pravidel :-)

<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 8:11 am 

Musim konstatovat, ze tve vyjadreni je asi to nejrozumejsi co jsem kdy cetl. Proto jsem se ti BAnanek smazal. :wink:

I pochopil jsem i ja kde muze byt problem. Je asi pravda, ze jsem si vcas neuvedomil, ze nemusis mit mappack. Pro me se tato mapa (cs_maso) hrala jiz nekolikrat a neni pro me nova. A nenaprdnul jsi me. :lol: naprdnutej vypadam jinak :wink:

Diky za to vyjadreni :wink:

PS: doporucuju stahnout mappacky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 11:01 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

chucki jeste si zmen podpis podle pravidel, a vitej na foru :headbang:

je fakt ze chuckiho na servu vidam hrat...

jen me na tom celem mrzi jedina vec, ze jak uz tady bylo nekolikrat receno, lidi se o server, potazmo forum zacnou zajimat az kdyz maj banana, a to je skoda...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 1:19 pm 

Vitej u nas na serveru.
Jeste se podivej do nastaveni tveho uctu na foru a uprav si ten podpis jak rikal Doctor.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 1:59 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

chucki píše:
Dekuji. Podpis jsem upravil ale nejak se to nezobrazilo :(
EDIT: Aha, to je u noveho prispevku...

=D>

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 2:02 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

chucki píše:
vetsinou to je pan ADMIN se kterym se neda rozumne domluvit natoz jednat slusne.

to je mozna tim, ze admini tady neberou svoji funkci jako nejake privilegium, ale spis jako zavazek a povinnost, aspon ja to tak vidim...
ono totiz kdyz si chce clovek zahrat, je lepsi jit na server jako NONAME, protoze kdyz tam prijde se svym nickem a kazde vi ze je admin, neni to moc o hre, ale spis o upozornovani, kickovani,a v nejhorsim pripade banovani...

a ve vetsine pripadu to stejne nikdo neoceni, spis na nas lidi peskujou...
jsem rad ze se nasla vyjimka... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 5:35 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

chucki píše:
Myslis ze kdybych vedel o Tvem varovani, tak bych si ten nick nezmenil? Vzdyt jde o prkotinu, kterou delam bezne a kterou bych stejne udelal protoze bych si vsiml ze nehraju pod svym nickem. A zvlast, kdyz jsi me jeste jednou kicknul....to uz bych fakt musel byt tatar nebo co...

No bohuzel takovych tataru je na servru opravdu velmi mnoho!! Mozna proto se stalo to co se stalo, ale jak uz se tady psalo, jsme mile prekvapeni tvym vystupovanim!!! Vetsinou na nasi adresu slysime za to "opruzovani" jen urazky!!! Tak sem rad, ze sis nasel cestu na forum a budu se tesit ze se potkame treba na servru!!!

WELCOME!!! :P

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 27, 2006 1:05 pm 
active

aaaaale o nasich adminoch len to najlepsie. no nie? kto sa sprava slusne hra podla pravidiel a nemeni nick alebo ho ma zmysluplny tak ten nemoze mat na adminov tazke srdce. ty co nadavaju (nehovorim ze vsetci bez priciny) porusili neake pravidlo tak nech sa najprv zamyslia nad svojim spravanim a potom az nech nadavaju ak to uznaju za vhodne.
HAWK dohovoril som :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 27, 2006 2:17 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

njn " so suchym drevom hori aj to mokre chucki " bohuzial, ale myslim ze rozumni ludia sa vzdy dohodnu :)

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]