Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát črc 04, 2025 3:38 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 953 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 8:02 am 
spammer :-)

CS amateur noob píše:
To Threeman:....bude normalne public tak bych tam ty penize klidne nechal, pac je to pak opravdu FUn a kazdej ma stejny moznosti!!

PUBLIC uz nebude!!!
Uz jen:
CLASSICS
AIM/AWP
DM
FUN

:lol: :wink:

PS ikdyz nemel bych rikat nikdy.Situace se meni kazdou sekundu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 4:14 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Neni CLASSICS nahodou PUBLIC?? :wink:

Publicu se vetsinou rika tomu servru, kde se hraji zakladni oblibene mapy a je verejny.

CLASSICS toto splnuje, ja tomu proste budu rikat PUBLIC!! :)

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 7:16 pm 
active

Hugo88 píše:
sj-shark píše:
asi dostanete ban oba jestli se okamzite neuklidnite a nezacnete delat neco prospesneho

hmm sharku sharku nic proti ale my sme kamosi a to bylo ze srandy :D :D :D

jen jestli nemyslel mě a amatera

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 7:48 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

No me tezko!! :wink: Ja myslim, ze se snazim pro tenhle server neco udelat, tak me snad nemyslel ...

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 8:48 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Takze, erasere, pokud se nemylim, tak jsi tady nedavno psal, ze chces byt admin. Zajimalo by me proc? Z toho, co jsem videl dnes usuzuji, ze proto, aby jsi si mohl menit mapy podle TVE VLASTNI nalady.

Abych ostatnim upresnil. Byl jsem dnes u meho kamose Peacemaker LamaSkillera a hrali jsme chvili Csko na GZ. Hrala se mapa GY_CARTOONPK (pro neznale to je AWP mapa). Po skonceni se hrala AWP_INDIA (opet AWP mapa), kterou Votnul take Eraser. A pote najednou dal Eraser VOTE opet mapy GY_CARTOONPK.
Vote neprosel a nekteri hraci upozornili, ze uz se to hralo. Natoz Eraser zareagoval tim, ze dal nasledujici vote:
1. gy_cartoonpk
2. gy_cartoonpk
3. gy_cartoonpk
4. gy_cartoonpk
A mapa byla zmenena na GY_CARTOONPK ....

Proto bych chtel vysvetleni!!! Myslel jsem, ze ma eraser vice rozumu... :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 9:33 pm 
active

CS amateur noob píše:
Takze, erasere, pokud se nemylim, tak jsi tady nedavno psal, ze chces byt admin. Zajimalo by me proc? Z toho, co jsem videl dnes usuzuji, ze proto, aby jsi si mohl menit mapy podle TVE VLASTNI nalady.

Abych ostatnim upresnil. Byl jsem dnes u meho kamose Peacemaker LamaSkillera a hrali jsme chvili Csko na GZ. Hrala se mapa GY_CARTOONPK (pro neznale to je AWP mapa). Po skonceni se hrala AWP_INDIA (opet AWP mapa), kterou Votnul take Eraser. A pote najednou dal Eraser VOTE opet mapy GY_CARTOONPK.
Vote neprosel a nekteri hraci upozornili, ze uz se to hralo. Natoz Eraser zareagoval tim, ze dal nasledujici vote:
1. gy_cartoonpk
2. gy_cartoonpk
3. gy_cartoonpk
4. gy_cartoonpk
A mapa byla zmenena na GY_CARTOONPK ....

Proto bych chtel vysvetleni!!! Myslel jsem, ze ma eraser vice rozumu... :?

hm pekny kecy.........jelikož par namyslenejch kokotu nechapou že ta mapa je pro malo lidi tak sem to zmenil na lepsi awp mapu ......a tam zacali držkovat že hrali tamtu a co jim to menim...(za prvy mapa je pro 6x6 lidi) a 4 spectatorove tam čekaj jak kokoti než se dohraje mapa ...proto byla zmena na awp india -----tam si stežovali ....tak sem dal prvni vote zpatky na tu mapu ....jenže me se na skle nezobrazilo jestli chci zmenit mapu ...tak sem myslel že sem to zadal spatne tak sem dal na to 4x .......aby se sty mapy mohli nejaky nejmenovany lidi posrat.........když se to zmenilo na mapu cartoonpk tak si zacali stežovat že sem zase kripl atd...že jim to zase menim a když sem rek že jim to vracim na tu mapu ......tak po chvili si par integinetnich deti začalo vymyšlet že už nechteji hrat awp mapu žadnou jelikož awp bylo...... ,,,,,,takže laskavě priste se mužu vysrat na nejaky lidi kterym tam votuju mapy ktere sou bud v mappacku nebo nejsou ..... než abych hral porad jak trupka dokola awp mapy.,,,fy_buzzkill knify...atd...... a žádám vas laskavě abyste ste se uklidnili a v klidu ....rekli co se deje ...ne že na mě threeman spusti ERASER ses kRETEN CO TO MENIS::::::to threeeeeeeman nech si kecy to odcesty nejsem na to zvedavej.... ....vysvetleni je velmi proste ...... a je mi jedno jestli jsi noobe byl nebo jestli si to videl ....ale ja videl vlastni log z konzole....a jestli si tam nebyl tak je vcelku putno co kdo nakecal nebo jestli si četl log serveru......a myslim si že jsem nic hrozneho neudelal jen tam doslo k malemu nedorozumeni a pochopeni mezi par lidma ...co si vubec predstavujou .....a mysli.......a ne že neco prepnu na jinu mapu a hned na mě začne mistr xxx apelovat.....s nadavkamy...aj.,,,,

a tak predem se omlouvam vsem.......jak panu xxx a yyy a zzz....aspol...že jsem jim zmenil mapu ktera se stejne o chvilu mela menit....

a mam pravo dat awp mapu na nejakou jinu awp mapu ktera je myslim si ponekud nedokonale mappersky provedena že malo spawnu a tudiž se ani jak k CT ani T nejde pripojit ............

takže doufam že jak admini tak i aj ostatni pochopily toto stručné vysvetleni----------

je pravda že chtel sem se uchazet o misto admina ...ale jak vidim tak ted asi ..hm mno zaleži na vas.....

melo by mit par lidi trochu ohleduplnosti než nekoho zacnou bezduvodne attackovat......

priste doufam že nedojde k takoveto genialni potyčce že nekdo neco nekomu ...bla bla...

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 9:46 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

tohle era napsal moc pekne :wink: :) ja sem mu aji uveril :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 9:48 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
Byl jsem dnes u meho kamose Peacemaker LamaSkillera a hrali jsme chvili Csko na GZ.

Z toho snad je jasne, ze jsem toho byl svedkem a ne ze jen nekdo rikal, ze mu nekdo rikal.....

No nekomu by se zase mohlo zdat, jelikoz jsi prisel na tu mapu GY... pozdeji a uz na tebe nebylo misto, protoze jak jsi rekl ma mene spawnu, ze jsi mohl byt nastvany, ze si ji nezahrajes, tak jsi to zmenil na AWP_india, kde jsis mohl zahrat a pote sis chtel zahrat i ty tu GY.. a tak jsi ji votnul a kdyz neprosla tak jsi dal pro jistotu na vyber 4x tu samou mapu.. aby jsis ji take zahral.

Ale to je samozrejme jiny uhel pohledu a je to tvrzeni proti tvrzeni.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 9:54 pm 
active

CS amateur noob píše:
CS amateur noob píše:
Byl jsem dnes u meho kamose Peacemaker LamaSkillera a hrali jsme chvili Csko na GZ.

Z toho snad je jasne, ze jsem toho byl svedkem a ne ze jen nekdo rikal, ze mu nekdo rikal.....

No nekomu by se zase mohlo zdat, jelikoz jsi prisel na tu mapu GY... pozdeji a uz na tebe nebylo misto, protoze jak jsi rekl ma mene spawnu, ze jsi mohl byt nastvany, ze si ji nezahrajes, tak jsi to zmenil na AWP_india, kde jsis mohl zahrat a pote sis chtel zahrat i ty tu GY.. a tak jsi ji votnul a kdyz neprosla tak jsi dal pro jistotu na vyber 4x tu samou mapu.. aby jsis ji take zahral.

Ale to je samozrejme jiny uhel pohledu a je to tvrzeni proti tvrzeni.....

btw ..ja tu mapu už hral nekolikrat...a hrat sem ji nechtel......ale nekdo si tam nekolikrat stežovat že se mu nejde pripojit a ajhle me taky nie ..tak sem to zmenil
nechci se tu dohadovat proste sem byl nasrany tak sem vam tu mapu chtel zmenit spatky....

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Naposledy upravil Radioactiv.eraser dne stř srp 23, 2006 10:00 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 9:56 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Radioactiv.eraser píše:
...par namyslenejch kokotu ...

nevim kterej namyslenej curak takrka pokazdy kdyz ho nekdo zabije tak ho nazve lamou, noobem nebo dmntem

jo a myslim ze problem toho ze se zmeni mapa z awp na awp se tady uz jednou probiral....kdybys ty nebyl jeden z tech spectatoru tak si toho ani nevsimnes

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:04 pm 
active

:!:

Naposledy upravil Radioactiv.eraser dne stř srp 23, 2006 10:14 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:06 pm 
active

threeman píše:
Radioactiv.eraser píše:
...par namyslenejch kokotu ...

nevim kterej namyslenej curak takrka pokazdy kdyz ho nekdo zabije tak ho nazve lamou, noobem nebo dmntem

jo a myslim ze problem toho ze se zmeni mapa z awp na awp se tady uz jednou probiral....kdybys ty nebyl jeden z tech spectatoru tak si toho ani nevsimnes

boha ty si riadny noob...... btw dmnc nepouživam...... a mimochodem slovo lama a noob je bežne slovo priklad cs amateur noob ...noob lestat.....maj to v nicku a sere je to ...vadi jim to tam snad ..ne schvalne si to tam dali.......tak si nestežuj omg....

a taky neco ....lidi si jen tak ze srandy rikaj lamo .....mě když nekdo rekne lama .....tak řeknu no jasne ..sem...a kdo neni ...:!!!!takže klud...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:09 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Radioactiv.eraser píše:
boha ty si riadny noob...... btw dmnc nepouživam...... a mimochodem slovo lama a noob je bežne slovo priklad cs amateur noob ...noob lestat.....maj to v nicku a sere je to ...vadi jim to tam snad ..ne schvalne si to tam dali.......tak si nestežuj omg....

njn je to jednoduchy tys byl nasranej tak si tam dal vote zpet, ja jsem byl nasranej na tebe a tak jsem napsal tohle a jsme si kvit :D

btw me lama/noob taky nevadi kdyz to nectu dvakrat do minuty

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:15 pm 
active

threeman píše:
Radioactiv.eraser píše:

njn je to jednoduchy tys byl nasranej tak si tam dal vote zpet, ja jsem byl nasranej na tebe a tak jsem napsal tohle a jsme si kvit :D

btw me lama/noob taky nevadi kdyz to nectu dvakrat do minuty

hm tak sorry se omlouvam vsem co jsem neumyslne rekl nebo udelal .......a i tobe..... a nechci se dal hadat..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:20 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Radioactiv.eraser píše:
hm tak sorry se omlouvam vsem co jsem neumyslne rekl nebo udelal .......a i tobe..... a nechci se dal hadat..

jo v poho, ja vim ze jsem na tebe taky nemusel hned tak vyjet - to byla i moje chyba

vsechno dobry :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:21 pm 
active

threeman píše:
Radioactiv.eraser píše:

jo v poho, ja vim ze jsem na tebe taky nemusel hned tak vyjet - to byla i moje chyba

vsechno dobry :wink:

hm oki v poho :lol: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:35 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

No kdyz to clovek rika o sobe ze je noob jeste neznamena, ze mu nevadi, kdyz to o nem nedko pise.... nastesti jsem takovy hrozny skiler, ze to o me nikdo nepise ... :wink: :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 24, 2006 6:47 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
... nastesti jsem takovy hrozny skiler, ze to o me nikdo nepise ... :wink: :D

panacek si nejak veri...muzu ti tady najit hromadu topicu, kde jsem ti rikal noobiku :D 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 24, 2006 7:57 am 
spammer :-)

Ale JAAAAA jsem SKILLER :lol: :lol: tak bacha na me :wink:

http://gamezone.czfree.net/psycho/player.php?id=2187

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 24, 2006 9:17 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

tj sakra tady je to skiller vedle skillera ....
ale co si budem povidat, nejvetsi skiller sem tu ja :lol: ( teda gdyz mam zapli cheaty :D :D )

4 hunt3r:
wow :D :D taky cheaty ?? :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 953 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]